SAP Business One

SAP Buisness One

Mit érdemes tudni róla?

SAP Business One vállalatirányítási szoftver

Más üzleti menedzsment szoftvermegoldásoktól eltérően az SAP Business One tartalmazza az alapvető üzleti modulokat.
A pénzügyi, értékesítési, beszerzési, készletezési, termelési, szolgáltatási és projektmenedzsment modulok együttműködve valós idejű láthatóságot biztosítanak az üzleti adatok számára. Ha ezeket az adatokat egy rendszerbe integrálja a több leválasztott rendszer vagy táblázat helyett, kiküszöböli az ismétlődő adatbevitelt, a költségeket és a kapcsolódó hibákat.

Az SAP több mint 30 éves vállalatirányítási szoftver-tapasztalata alapján úgy alakította ki az SAP Business One-t, hogy méret, tartalom és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedhessen az adott vállalat működési jellegzetességeihez, és a siker szempontjából leglényegesebb folyamatokat vegye célba.

Az SAP Business One olyan integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftver-rendszer, amely a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalkozások számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget.

Az SAP Business One percre pontos és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat menedzsmentben, a termelésben és a pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen kezelhető, hatékony működésű SAP Business One az Ön kezébe adja az irányítást, és ellátja olyan kulcsfontosságú, naprakész információkkal, amelyek nélkülözhetetlenek a megalapozott üzleti döntések meghozatalához.

Az SAP Business One nélkül a régi, szigetszerű rendszerek elkülönítetten kezelik az információkat, így nehéz egyszerre hozzáférni a különböző részrendszerekből szükséges adatokhoz, emellett a sok különálló rendszer karbantartása is költséges.

Az SAP Business One segítségével folyamatosan kézben tarthatja vállalkozását, és a teljes szervezetben percre pontos, egységes képet kaphat a kulcsfontosságú üzleti infomációkról a beépített CRM-, pénzügyi és gyártási szolgáltatásoknak köszönhetően.

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Modern vállalkozások programja

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.