SAP Business ByDesign

SAP Buisness ByDesign

Mit érdemes tudni róla?

SAP Business ByDesign

Az SAP Business ByDesign azoknak kínál minden üzleti területre megoldást, akik elköteleződnek a folyamatorientáltság, a szervezet mint értékteremtő egység és az ügyviteli funkciók hármas pillérének megteremtése irányába.

A pénzügyről érkező számokat transzformátorként alakítja át az üzleti növekedés katalizátorává.

Az SAP Business ByDesign kifejezetten olyan vállalkozásokat céloz meg, ahol a Cloudos platform, globalizált megoldás, a növekedéshez és hatékonyságnöveléshez rendelkezésre álló eszközök kerülnek kiemelten hangsúlyba.

Integrált üzleti menedzsment megoldás adaptálhatósággal: a 6 fő modul (FIN-Finance, CRM-Customer Relationship Management, SRM-Supplier Resouce Management, HR-Human REspources, SCM-Supply Chain Management, PRO-Project Management) integrációja megszünteti a sziget megoldásokat, és átfogó üzleti támogatást nyújt a magas minőségre vágyóknak.

Az SAP Business ByDesign rendszer kiemelt erősségei:

- Cloudban rejlő bárhonnan elérhető böngészős megoldás telepítés nélkül

- Globális, földrészeken átívelő beállítási lehetőségek: multi-currency/multi-language/multi-company

- Implementációs accelerator biztosított, beépített bevezetési forgatókönyvvel

- Bevált SAP ERP tulajdonságok gyűjteménye

- Microsoft Excel Add-on révén a táblázatkezelésben rejlő lehetőségek maximálisan kiaknázhatók

- Saját mobil applikáció a legfontosabb mutatókkal az irodán kívüli eléréshez

- Integrációs ajtókat biztosít - forgatókönyvek állnak rendelkezésre külső alkalmazások illesztéséhez (pl. webshop, banki szoftverek)

- Skálázhatóság: minimum 5 licence-szel indítható, és bármikor bővíthető új előfizetéssel

- Nyitott standardok: együttműködési képesség más cloud vagy on-premise rendszerekkel, megteremtve egy hibrid környezetet.

Az OnLiveIT SAP Business ByDesign szakmai csapata maximális támogatást nyújt az üzembe helyezésben és a megoldás szabta adaptálhatóságban rejlő lehetőségek megragadásában azon cégek számára, akik már kinőtték a meglévő ERP-t, és olyan átfogó megoldást keresnek, ami minden területet lefed, és bizonyított megoldást kínál nemcsak ma, hanem a jövőben is.Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Modern vállalkozások programja

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.