Irányítási rendszer integráció

Irányítási rendszer integráció

Az SAP Business One rendszer bevezetésével egyidőben vezessen be irányítási rendszert is cégénél, vagy frissítse és egészítse ki meglévő rendszerét új követelményszabványokkal!

Miért lennének cégének "ISO-s folyamatai" és egy vállalatirányítási rendszere, amikor ez a két dolog lehet ugyanaz is!?

A hagyományos SAP Business One bevezetés során is feltérképezésre kerülnek a vállalati folyamatok, és bizonyos mértékig minden konzulens cég törekszik azok optimalizálására, jellemzően a pénzügyi területekre fókuszálva. Mi ezt az optimalizálást professzionális, a nemzetközi szabványosításban elfogadott sztenderdek szerint is el tudjuk végezni hozzáértő munkatársaink segítségével.

A cégek működésének egyes területeire számos megoldást kínálnak a szabványok, legyen szó környezetvédelemről vagy információbiztonságról. Egyesek azt mondják: mi az Ön cégére szabjuk az ISO szabványokra épülő rendszerét, mi ennél tovább megyünk, mi egy olyan ISO szabvány szerinti vállalatirányítási rendszert vezetünk be Önnél, amely a bevezetésre kerülő SAP Business One rendszeren alapul, de figyelembe veszi és a lehetőséget kihasználva magában foglalja a kiválasztott szabvány követelményeit is.

Az SAP Business One bevezetésekor az Önök által kiválasztott szabványok követelményeit integrálni tudjuk rendszerünkbe. Amennyiben Önök már rendelkeznek bármilyen ISO tanúsítással, cégünk alkalmas a meglévő rendszerük fejlesztésére és komplex informatikai támogatására. Ha igény merül fel, úgy meglévő rendszerüket optimalizáljuk, egyszerűsítjük vagy akár teljesen új szabványok követelményeivel egészítjük ki azt. (KIR, MEBIR, IBIR, stb.)

Amennyiben már tartottak önöknél külső fél általi vizsgálatot, úgy már megtapasztalhatták az auditot megelőző sietős munkával járó napokat, a rendrakást. A mi rendszerünkben erre nem lesz többé szükség! Nem kell kinyomtatni, aláírni, lefűzni és táblázatba foglalni látszólag felesleges dolgokat. A szabályokat és a kereteket maga az SAP Business One adja, és ugyanebből a rendszerből kinyerhető minden audit bizonyíték is. A felelősségeket és hatásköröket jogosultságok szabják meg. Hosszútávon egyszerűbb, könnyen betartható működési kereteket biztosítunk cégének, mely transzparens és átlátható egy külső felülvizsgáló szervezet számára is.

Az irányítási rendszerek tanúsítása sem lehet gond számunkra. A rendszerek külső tanúsításának sikerességéért garanciát vállalunk.

Számos szabvány követelményét integrálhatja SBO rendszerébe, vagy kérheti azok teljeskörű bevezetését:

  1. Minőség irányítási rendszer (ISO9001)
  2. Környezet irányítási rendszer (ISO14001)
  3. Munkahelyi egészségvédelmi és biztonsági irányítási rendszer (MEBIR)
  4. Információ biztonsági irányítási rendszer (IBIR)

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Modern vállalkozások programja

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.