Blog

Minden, amit az SAP Business One-ról tudni érdemes

Az SAP már nemcsak a nagyvállalatoknak, hanem a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű cégeknek is hatékony, rájuk szabott komplex vállalatirányítási rendszert kínál. Minél kisebb egy vállalat, annál egyedibbek a kihívások, amelyekkel nap mint nap szembe kell néznie.

Az SAP több mint 30 éves vállalatirányítási szoftver-tapasztalata alapján úgy alakította ki az SAP Business One-t, hogy méret, tartalom és költség szempontjából egyaránt optimálisan illeszkedjen az adott vállalat működési jellegzetességeihez, és a siker szempontjából leglényegesebb folyamatokat vegye célba.
A hagyományos vállalatirányítási rendszerekkel a vállalatvezetés csak nehezen fér hozzá a különféle területekről szükséges információkhoz, és így nehezebben tud alkalmazkodni a gyors üzleti változásokhoz.

Különösen igaz ez a kis- és középvállalatokra, mivel számukra a gyors alkalmazkodás az üzleti előny kulcsa.

Az SAP Business One olyan integrált vállalatirányítási és ügyviteli szoftver-rendszer, amely a néhány száz millió és pár milliárd forint közötti éves árbevételű vállalkozások (kkv-k) számára nyújt azonnali és hosszú távú segítséget. Az SAP Business One percre pontos és egységes áttekintést ad az ügyfélkapcsolat- menedzsmentben, a termelésben és a pénzügyben zajló eseményekről. A könnyen kezelhető, hatékony működésű SAP Business One az Ön kezébe adja az irányítást, és ellátja olyan kulcsfontosságú, naprakész információkkal, amelyek nélkülözhetetlenek a megalapozott üzleti döntések meghozatalához.

Az SAP Business One segítségével az Ön vállalkozása is forintra váltható előnyhöz jut!

Az SAP Business One nélkül

A régi, szigetszerű rendszerek elkülönítetten kezelik az információkat. Így nehéz egyszerre hozzáférni a különbözô részrendszerekbôl szükséges adatokhoz. Emellett a sok különálló rendszer karbantartása költséges is.

Az SAP Business One alkalmazással

Az SAP Business One segítségével folyamatosan kézben tarthatja vállalkozását, és percre pontos, egységes képet kaphat a kulcsfontosságú üzleti információkról a teljes szervezetben, a beépített CRM-, pénzügyi és gyártási szolgáltatásoknak köszönhetően.

Az összetartó erő

Az SAP Business One támogatja a vállalkozás összes kulcsfontosságú területének, részlegének működését, így Ön egyszerűen kézben tarthatja üzletmenetét és növelheti nyereségét. A rendszer új igények felmerülésekor könnyedén átalakítható, szükség esetén kibővíthető új funkciókkal, és a felhasználók akár önállóan is végrehajthatnak módosításokat.

Azonnali hozzáférés a fontos információkhoz

Az SAP Business One segítségével egyszerűen hozzáférhet a naprakész, releváns és teljes körű üzleti információkhoz:

  • a könnyen kezelhető felület segítségével azonnali választ kaphat kérdéseire a vállalat működésének minden főbb területéről, így előrelátóan és hatékonyabban dolgozhat,
  • az egyedülálló Húzd&Nézd (Drag&Relate™) szolgáltatás segítségével, amely azonnal érthető formátumra alakítja az információkat és tranzakciókat, akár feltételezéseken alapuló elemzéseket is végezhet,
  • zökkenőmentes integrációt biztosít a Microsoft Office termékekkel (például Word, Excel).
  • Gyors információátadás a döntések megalapozásához.

Automatikusan az Ön kezében maradnak a kulcsfontosságú információk az alábbi funkciók segítségével:

  • munkafolyamat alapú figyelmeztetések, amelyek elősegítik a meghatározott üzleti folyamatok felügyeletét és az azokba történő beavatkozást,
  • kivételkezelés, amely automatikusan észleli, naplózza és jelenti azok előfordulását.
  • Rugalmas alkalmazkodás az Ön jelenlegi és jövőbeni üzleti igényeihez.

A változó üzleti igényeknek megfelelően hatékonyan változtathatja az Ön saját, egyre inkább az Ön konkrét vállalatához idomuló SAP Business One rendszerét.

Például:

  • a felhasználók saját beállításokat adhatnak meg mezőkre, adattípusokra, jogosultságokra, lekérdezésekre és beszámolókra vonatkozóan, külön informatikai munkatárs segítsége nélkül,
  • új funkciókat állíthat rendszerbe, illetve a régieket is rugalmasan módosíthatja,
  • a módosítások azonnal érvénybe lépnek valamennyi érintett területen.

Öné az irányítás

Az SAP világszerte az ügyviteli szoftverek vezető szállítója. Bevezetett rendszereinek több mint 60 százaléka az Önéhez hasonló kis- és középvállalatoknál működik.

A 12 millió felhasználóval és több, mint 91.000 telepítéssel az SAP rendszerek jóval többet jelentenek, mint csupán hardvert és szoftvert. Az SAP az évek során felhalmozott tudását beépíti rendszereibe, melynek segítségével elérheti üzleti céljait. Több tízezer cég tapasztalatainak eredményét kapja meg az SAP Business One-nal.

Felkeltettük érdeklődését?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.