Blog

Ezért választja egyre több KKV a felhő alapú megoldásokat

Úgy tekint a cégére, mint egy élőlényre, amely állandóan változik és különálló részek folyamatos együttműködésével végzi el a szükséges folyamatokat? Vagy inkább úgy, mint egy olajozott gépezet, amelyben megfelelő elrendezésű mozgó részek alakítják a bementet kimenetté?

Akárhogy is van, a növekedés szempontjából mindenképpen életbevágó, hogy az osztályok közötti kommunikáció gördülékeny legyen. Ez ott kezdődik, hogy a megfelelő technológiával automatizáljuk a repetitív folyamatokat, amivel kiküszöbölhetők az emberi hibák, támogatva az együttműködést, mérhetővé téve a teljesítményt.

Hogyan?

Ez a vállalat minden részére pozitív hatással van. A vezetők könnyen eldönthetik, hogy jó irányba halad-e a cég, a pénzügy használhatja a különböző analitikákat és teljesítmény-menedzsment eszközöket, ami támogatja a megfelelő teljesítményt és csökkenti a kockázatot. A HR-en sem kell többé a munkaigényes adminisztrációra pazarolni az időt: a munkatársak a tehetségek felkutatásával foglalkozhatnak, az értékesítők pedig jobban belelátnak a vásárlók igényeibe és ez alapján személyre szabott ajánlatokkal kereshetik meg őket.

Egy ilyen átalakulást nem könnyű elkezdeni, sok kérdés vetődhet fel a folyamat során, mi azonban segítünk megválaszolni a felmerülő kérdéseket, és igyekszünk bemutatni olyan hiteles példákat partneri együttműködéseinkről, amelyek pontosan leírják az átalakulás folyamatát.

Felkeltettük érdeklődését?

Ismerje meg jobban az SAP Business One vállalatirányítási szoftvert, és vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.