Bemutatkozás

Ismerd meg cégünket, csapatunkat!

Cégünk azzal a szándékkal jött létre 2007-ben, hogy a vállalati informatika területén szerzett évtizedes tapasztalatunkat az információ technológiai ipar legfejlettebb szoftver és hardver eszközeivel ötvözve segítsük az ügyfeleinket.

Olyan megoldásokat ajánlunk az érdeklődőknek, melyek nem csak az egyedi problémákat orvosolják, hiszen termékeink hatékonyabbá, erősebbé és jövedelmezőbbé teszik a vállalkozását, szolgáltatásaink pedig a mindennapok kihívásaira adnak megoldást.

Valljuk, hogy az informatikai rendszerek feladata a vállalati értékteremtő folyamatok minél gyorsabb, hatékonyabb kiszolgálása, és nem az azok feletti uralkodás.

OnliveIT bemutatkozás

Különösen fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott szoftverek, hardverek alkalmasak legyenek egy harmonikus informatikai infrastruktúra kialakítására, így biztosítva hosszú évekre a stabil hátteret.

Az OnLiveIT Kft. fő profilja az SAP Business One rendszer forgalmazása, és a rendszer vásárlónál történő bevezetése. Tevékenységi körünk azonban jelentősen túlmutat az ERP rendszerek bevezetésén és támogatásán, legyen szó alkalmazásintegrációról WEB-áruházak számára, mobil- és EDI-megoldásokról vagy egyedi szoftverfejlesztésekről.

A technológiai innováció során komoly tapasztalatot szereztünk az MS-SQL és az SAP HANA adatbáziskezelő használatában, valamint – az on-premise megoldás mellett –  a korszerű felhőalapú SAP Business One szolgáltatásban is.
Több, mint 150 hazai és nemzetközi ügyfelünk révén munkatársaink megismerték a szolgáltató szektor, a kis-és nagykereskedelem, valamint a gyártási terület elvárásait, igényeit. Az SAP partnerek közti éves versenyekben számos hazai és nemzetközi díjat nyertünk el, de legbüszkébbek az elégedett ügyfeleinkre vagyunk.

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.