OMA Stock

Raktározás korszerűen

OMA Stock

Az OMA Stock rendszer egy SAP® Business One Add-on a raktározási tevékenység támogatására.

Ingyenes tanácsadás

Kérjen ajánlatot kötelezettségmentesen, és mi ismertetjük a lehetőségeket, a szoftver funkcióit, hogy Ön megalapozottan, a kellő információk birtokában hozhassa meg a döntését.

Mit kell tudni róla?

A rendszer kifejlesztésével az volt a célunk, hogy megszüntessük az ügyviteli rendszerek irodához kötöttségét, és elérhetővé tegyük a készletkezelési funkciókat a raktárak legeldugottabb zugaiban.

A raktározási tevékenység, készletkezelései feladatok, bár sok esetben a cég telephelyén, az ügyviteli program özelében folynak, mégis –  a raktárak ipari jellegéből adódóan – mostohagyermekei az ügyviteli rendeszereknek.

Készletkezelés valós helyen, valós időben

OMA (OnLiveIt Mobile Agent) STOCK

Az OMA Stock rendszer némileg más kommunikációs technológiák (WIFI) és eszközök (vonalkódolvasó kézi terminál) felhasználásával, de ugyanazt a célt kívánja elérni, mint az OMA Sales, vagyis elvinni az ügyviteli folyamatokat egészen a munkavégzés helyéig (akár a raktár legtávolabbi pontjáig is), ezzel segítve a raktárosokat a készletkezelési munkában.

A létrehozott rendszer teljesörűen támogatja az adatok online elérését, a szokásos készletkezelési tevékenységek elvégzését.

A felhasználói jogosultságkezelésben beállítottaknak megfelelően a program kezelői az alábbi funkciókat érhetik el a rendszerben:

  • cikk adatok lekérdezése
  • raktári kiadás
  • raktári bevételezés
  • raktári átadás
  • leltározás
  • vevői áruiadás/szállítás
  • szállítói bevételezés
OMA Sales

A berögzített adatok – a kialakítás függvényében – vagy azonnal élő bizonylatként, vagy bizonylattervezetként jelennek meg a rendszerben. Az ilyen módon rögzített adatok az SAP Business One-ban teljesen megegyeznek az irodai felhasználók által rögzített tételekkel, de igény esetén ellenőrző, figyelmeztető funkciók is köthetők hozzájuk.

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Modern vállalkozások programja

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.