OMA Sales

Értékesítés mesterfokon

OMA Sales

Az OMA Sales egy SAP® Business One Add-on az irodán kívüli értékesítési tevékenység támogatására.

Ingyenes tanácsadás

Kérjen ajánlatot kötelezettségmentesen, és mi ismertetjük a lehetőségeket, a szoftver funkcióit, hogy Ön megalapozottan, a kellő információk birtokában hozhassa meg a döntését.

Mit kell tudni róla?

A rendszer kifejlesztésével az volt a célunk, hogy az irodai környezetből kivigyük az SAP Business One rendszert az „utcára”, és olyan környezetben is elérhetővé tegyük az SAP Business One funkcionalitását, ahol az egyébként – a munkavégzés sajátosságaiból adódóan – nem használható.

A központtól távol is elérhető

OMA (OnLiveIt Mobil Agent) Sales

A program kialakításánál kiemelten fontos szempontként vettük figyelembe, hogy olyan megoldást készítsünk, amely felszabadítja a rendszert a meglévő platform korlátaitól, és szinte bármely ma ismert eszközön és operációs rendszeren futtatható megoldást nyújtson. A program architektúrális felépítéséből adódóan alkalmas bármely ügyviteli rendszerhez való illesztésre.

Az alkalmazás az ügyfeleknél dolgozó értékesítési kollégáknak nyújt hatékony segítséget azáltal, hogy a központtól távol is elérhetővé teszi a rendszerben tárolt törzs- és készlet adatokat, illetve lehetővé teszi a közvetlen ajánlat vagy megrendelés rögzítését az ügyviteli rendszerbe.

A modern hálózati technológiák (3G, HSDPA, UMTS) lehetővé teszik, hogy ma már hétköznapi eszközök (mobiltelefon, PDA, stb.) felhasználásával távoli felhasználók is csatlakozhassanak a vállalati infrastruktúrához.

A felhasználói jogosultságkezelésben beállítottaknak megfelelően a program kezelői az alábbi funkciókat érhetik el a rendszerben:

  • ügyféladatok karbantartása
  • vevői kintlévőségek áttekintése
  • ajánlat készítés
  • rendelés készítés
  • tankolások rögzítése
  • egyedi bolt felmérések, statisztikák rögzitése
OMA Sales

A berögzített adatok – a kialakítás függvényében – vagy azokra élő bizonylatként vagy bizonylattervezetként jelennek meg a rendszerben.

Az ilyen módon rögzített adatok az SAP Business One-ban teljesen megegyeznek az irodai felhasználók által rögzített tételekkel, de igény esetén ellenőrző figyelmeztető funkciók is köthetők hozzájuk.

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Modern vállalkozások programja

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.