ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

A honlapon megjelenített információkat, dokumentumokat, illetve egyéb anyagokat a OnLiveIT Kft. kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé. A onliveit.eu (.com, .net, .org, .info, .hu) weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A onliveit.eu (.com, .net, .org, .info, .hu) oldalai, illetve ezek tartalma, vagy részletei szerzői jogvédelem alá esnek. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag a OnLiveIT Kft. jogosult.

Az oldalakon található logók, termék- és márkanevek azok tulajdonosainak kizárólagos védjegyei, ezeket csak az illetékes gyártó, szervezet, illetve cég engedélyével lehet felhasználni.

A OnLiveIT Kft. semmilyen jellegű felelősséget nem vállal az Ön előtt megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására, vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok tekintetében.

A OnLiveIT Kft. fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa, vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket - külön megállapodás hiányában - korlátozza, vagy megszüntesse. A OnLiveIT Kft. nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos, vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérthetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért a OnLiveIT Kft. semminemű felelősséget nem vállal.

A OnLiveIT Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért sem, amelyekhez a onliveit.eu (.com, .net, .org, .info, .hu) weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Kérdése van?

Tegye fel bátran, keressen minket elérhetőségeinken!

Elérhetőségek

Weboldalunk cookie-kat (sütiket) használ a teljesebb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése céljából.